TISK na majice in direktni digitalni print DTG na majice (t-shirt)

Tiskamo manjše naklade od 1 kos dalje v tehniki digitalnega tiska DTG: za dekliščine, fantovščine, zabave, promocije, kar tako, za hec …

Tisk na majice v večjih količinah tiskamo v tehniki direktni sitotisk (sitotisk majic) ali s preslikači. Tehniko tiska izberemo glede na motiv.
Večje količine tiskamo tako na svetle, kot temne majice. Za konkretnejšo ponudbo pošljite povpraševanje na bojan@stiskaj.si. V povpraševanju navedite količino, ali gre za svetle, temne majice, število barv tiska, število pozicij tiska (kam se tiska). In pa seveda, že zaradi bontona, ne pozabite svojih kontaktnih podatkov. Odgovorimo v roku dveh dni. Pred novim letom za pripravo ponudbe včasih tudi dlje.
Direktni tisk je v primerjavi s tiskom s preslikači mehkejši na otip, predvsem nima plastičnega otipa.
S preslikači pa dosežemo večjo barvno pokritnost na temnih tekstilih. Intenzivnejše barve!
Motiv potiskan v direktnem sitotisku lahko likamo, motive potiskane s preslikači likamo po notranji strani. Vse tehnike so pralno obstojne. Priporočljivo je, da majice peremo obrnjene navznoter. Sušenje v sušilnem stroju pa nikakor ni priporočljivo!

Unikatne majice! (t-shirt)

Na email bojan@stiskaj.si pošljete barvno ali črnobelo sliko primerne kvalitete (jpg visoke resolucije vsaj 200 dpi) v merilu 1:1 z vsemi ostalimi podatki o naročniku (kontakt telefon, naslov, število, velikosti, barva majic) in potiskane majice vam pošljemo po povzetju na vaš naslov. Lahko pa jih prevzamete osebno v naši tiskarni med delovnim časom.

Slika manjša od 200 kB ni primerna za kvaliteten tisk. Minimalni pogoj za kvalitetno sliko je velikost datoteke vsaj 500 kB. Kako s pomočjo Googla poiščeš kvalitetno sliko si poglejte na povezavi: vsaka slika na internetu ni dobra za kvaliteten tisk!
Upoštevajte, da slika velikosti recimo 20 kB ne vsebuje nobene informacije. Slike manjše resolucije so ponavadi dovolj dobre za prikaz na ekranu monitorja, a zdaleč ne dosegajo kakovosti za tisk!

Kako poiščeš kvalitetno sliko s pomočjo Googla? Več o tem …

Tisk na majice vključno s klasično bombažno majico:

  • bombažna majica in barvni print motiva po vaši želji 15,00 Eur (davek vštet).
  • kvalitetna bombažna majica z elastanom in barvni print motiva
    po vaši želji 25,00 Eur (davek vštet).

Za večje količine, cena po ponudbi!

MAJICE:

BARVNE majice Sol´s Regent; Stedman ali Fruit of the loom, 100% bombažne, 155g majice.
Cena: 2.50 EUR + ddv (z davkom 3.05 EUR) – priporočena prodajna cena proizvajalca.

majice

Večje količine majic!

Večje količine majic tiskamo z eno ali maksimalno šestimi barvami v tehniki direktnega sitotiska ali s preslikači. Uporabljamo tiskarske barve švicarskega podjetja “Bezema” na vodni osnovi. Odtis je posušen v sušilnem kanalu, tako da je po petih dneh odporen na pranje. Ob normalni uporabi bo tisk zdržal toliko kot majica. Sušenje v sušilnem stroju ni priporočljivo! Odsvetujemo!


Kratek prikaz video o postopka tiskanja majic: Youtube


Okviren cenik tiska na majice

1 barva
2 barvi
do 20 majic
PAVŠAL
35,00 EUR
50,00 EUR
PRIPRAVA
25,00 EUR
40,00 EUR
21-50
cena po odtisu
0,80 EUR
1,20 EUR
51-100
cena po odtisu
0,75 EUR
1,10 EUR
101-200
cena po odtisu
0,70 EUR
1,00 EUR